Soe Nsuki rechtenvrij fotograaf Noortje Palmers

SOE NSUKI

Lach je graag?
Ben je een mens?
Adem je?

Heb je ‘ja’ geantwoord op minstens één van de voorgaande vragen?
Dan ben jij de ideale kandidaat om te komen kijken naar SOENAMI, 
een wervelende comedyshow van Sue Nsuki!

Biografie

Soe is standup comedian, tv persoonlijkheid en scenariste!
Maar zeg alsjeblieft niet ‘creatieve duizendpoot’ want die term wordt te veel gebruikt en is dus helemaal niet creatief.

Het begon allemaal met de mopjes, in 2012.
Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew, en in 2016 struinde ze de zalen af in een dubbelshow met bff Jens Dendoncker. Eind 2018 ging Soe in première met haar eerste volavondshow Soetopia voor een volle Arenbergschouwburg. Dat was erg emotioneel en leuk! Ze heeft gehuild toen ze bloemen kreeg op het einde. Eind 2022 gaat ze in première met haar tweede comedyshow Soenami! Als je wil weten of ze weer gaat wenen, koop dan een ticket he, ja. 

In 2020 werden de mopjes even op pauze gezet door een klein virusje dat heel de wereld platlegde. Soe spitste ze zich toe op scenarioschrijven, en schreef mee aan miniserie De Shaq en jeugdserie PANNA. In 2021 begon ze bij Vlaanderen Vakantieland, om Vlaanderens beste toeristische tips mee te geven in haar rubriek, de Soegesties!

SOENAMI- zaalshow Soe Nsuki Tram 4

Soenami

In haar tweede zaalshow laat Soe zich van haar eerlijkste kant zien.
Geen censuur in dit anderhalf uur!
Ga zitten en laat je overspoelen door mopjes over de backstage van de tv-wereld, leven als millennial dertiger, racisme en waarom je nooit iemand met een bolhoed mag vertrouwen. Deze Soenami is er een leuke, één waar je niet van zal willen weglopen. Je mag je zwemgerief en K-Way thuislaten, maar breng wel je goed humeur mee.
Tot in de zaal!

SPEELPERIODE

december 2022-juni 2023

GENRE

Comedy

GEKEND VAN

De Slimste Mens ter Wereld
Vlaanderen Vakantieland
The Shaq

TARIEVEN

Op aanvraag.