OVER TRAM 4

OVER TRAM 4

Tram 4 is misschien een nieuwe naam, maar we zijn zeker geen onbekenden. Met mensen aan boord die meer dan 20 jaar ervaring hebben in de wereld van clubs, festivals, theaterboekingen, internationaal toermanagement en artiestenmanagement houden we tram en passagiers op de rails.

Niet zomaar een halte

Net zoals voor onze artiesten wensen we ook voor onze klanten en organisatoren net iets meer te zijn dan een tram die stopt aan de halte. Want een eindhalte is er nooit. Elke reis is persoonlijk. We bieden een luisterend oor. We denken mee na over de noden en dromen van onze klanten en gezichten.

Aangedreven door de 4 elementen

De 4 staat voor de vier elementen. We zitten vol passie en gedrevenheid (vuur) maar staan met beide voeten op de grond (aarde), met ons empathisch buikgevoel als goede geleider (water). Bovendien zijn we communicatief en geboren netwerkers (lucht).

Het draait om jou

Maar dit terzijde, want het draait niet om ons. Het draait om jullie, de artiesten die we mogen begeleiden en de organisatoren waar we mee mogen samenwerken. We komen graag tot bij jullie voor live kennismaking. Tot snel!

Neem contact op

VOOR BOEKINGEN:
David Smans
management@tram4.be

VOOR BACK OFFICE:
administratie@tram4.be

GSM NUMMER:
0489 349 052