LET US REPRESENT YOU

Wij regelen de praktische kant zodat jij in je zone of genius kunt blijven.

WAT WE VOOR JOU ALS ARTIEST DOEN

Je agenda vullen

We gaan voor jou op zoek naar optredens: van live podia tot TV-verschijningen en alles daartussenin. Daarbij houden we rekening met wat jij wil. It’s your show. Jij zit aan het stuur.

Met je meedenken

Of je nu een ervaren artiest bent of een groentje: soms heb je iemand nodig die de juiste vragen stelt, zoals: past dit optreden bij wie je wil zijn? Wij delen onze kennis en ervaring. En soms geven we tegengas.

Je ontzorgen

Als artiest wil je creatief bezig zijn. Daarom nemen wij de praktische kant voor een stuk uit handen. We helpen je bij het kiezen van de juiste zalen, het bepalen van je prijs en het uitzetten van je koers op lange termijn.

Artiest op podium
vuistje
contract onderhandelingen

WAAROM TRAM 4?

Respect voor jouw creativiteit

Wij willen dat je dicht kunt blijven bij wie jij bent als artiest. Daarom bekijken we je niet scheef als je soms opdrachten laat schieten die niet passen bij wie jij bent. We snappen dat het plaatje moet kloppen.

Volledige betrouwbaarheid

Jij legt jouw carrière voor een stuk in onze handen en daar gaan wij niet licht over. In ruil geven wij jou volledige betrouwbaarheid. We spelen altijd open kaart en laten je nooit te lang wachten op een antwoord.

Ervaring en connecties

This is not our first rodeo. Wij draaien al een tijdje mee in het vak en en brengen je graag in contact met de mensen die jouw talent alle kansen kunnen geven. 

STAP OP TRAM 4

Ben je op zoek naar management en/of boekingen? Kom dan eens babbelen. Er is altijd plaats voor talent op onze tram. 

Retro Tram