LET US ENTERTAIN YOU

Boek de perfecte artiest voor elke gelegenheid en elk doelpubliek.

zaalshows

Vul als theater of cultuurhuis elk seizoen de kalender met een gezonde mengeling van nieuw talent en vertrouwde publiekstrekkers.

Rebel

Voor Thomas Smith is het glashelder: hij is zélf verantwoordelijk voor de miserie in zijn leven (en misschien ook wel een beetje die van anderen). Tijd om zijn innerlijke kind niet langer te verstoppen. In deze show ontpopt Thomas zich van rups naar nar tot rebel. 

SOENAMI Zaalshow Soe Nsuki - Tram 4

Soenami

In haar tweede zaalshow laat Soe Nsuki zich van haar eerlijkste kant zien. Ga zitten en laat je overspoelen door mopjes over de backstage van de tv-wereld, leven als millennial dertiger, racisme en waarom je nooit iemand met een bolhoed mag vertrouwen.

JOEPIE zaalshow David Galle Tram 4

Joepie

Vroeger was David Galle triest omdat hij ouder werd. Nu ziet hij enkel voordelen. Hoe langer je leeft, hoe meer dingen je meemaakt. Je denkt meer na, je krijgt inzicht en je verandert. “Rijpen” heet dat dan. Dus 40 worden: JOEPIE!

Ecocriet Koen Dewulf Tram 4

Ecocriet 2.0

Sinds de Ecocriet zaalshow van 2014 is de eco-hypocrisie alleen nog maar toegenomen. Een klimaattop met 400 privéjets, waanzinnige energieprijzen en spijbelende jongeren: Koen Dewulf had meer dan voldoende inspiratie voor een sequel.

Binneuh! Zaalshow Christope Stienlet

Binneuh

Met het WK dat eraan komt in het najaar van 2022 vindt Christophe Stienlet het hoog tijd om onze nationale voetbalgeschiedenis op te frissen. Met “Binneuh!” laat hij je binnenkijken in de wereld van onze nationale voetbalhelden.

belgiumsleastwanted poster

Belgium's Least Wanted

Met het groeiend aantal racistische incidenten lijkt er ook een Belgium’s Least Wanted te bestaan. Daarom vormen deze comedians een alliantie. Zoals The Avengers, maar dan met grappen (en zonder superheldenpak).

Warrior Princess Zaalshow Tram 4

Warrior Princess

Dena Vahdani is 100.000 watt positieve energie. Van Iraanse komaf navigeert deze jonge Belgische tussen haar twee culturen, Oost en West. Dit doet ze met veel humor en een maximum aan zelfspot. Een kerncentrale vol humor!

VOOR SCHOLEN

Enkele van onze artiesten hebben zaalvoorstellingen die ze speciaal op maat van scholen hebben ontwikkeld. 

Thomas Smith foto credits(c)KREW Collective

Aanwezig

Een comedyvoorstelling van Thomas Smith met als rode draad het gevecht met onszelf. Omgaan met het stemmetje in ons hoofd, liefde en seksualiteit en maatschappelijke thema’s, zonder belerend vingertje. Ideaal voor 3e graad (2e graad is te bespreken).

Ongekleurd Zaalshow Christophe Stienlet

Ongekleurd

Een entertainende show waarin Christophe Stienlet de politiek in België uitlegt van vroeger tot nu. Daarna volgt een interactieve quiz waarbij er uiteindelijk een winnaar overblijft, die zichzelf de premier van de voorstelling mag noemen. Leerrijk met een knipoog. 

Koen Dewulf - Koffie en strafstudie - Tram 4

Koffie & strafstudie

(voor leerkrachten)
Koen Dewulf
neemt je mee in zijn verleden en heden, als leerling en als leraar. Het is een voorstelling gevuld met inside jokes, ideaal voor de ‘onderwijswereld’ maar even toegankelijk en herkenbaar voor iedereen. 

COMEDY

Voor bedrijven, jeugdhuizen, theaters, festivals, televisie en meer: boek de perfecte comedian voor een aanvulling van je line-up of voor een solo-optreden.

REBEL THOMAS SMITH ©FilipVanRoe_thomas smith1042

Thomas Smith

Als kind van Britse ouders weet Thomas Smith de flow van de pure Engelse stand-up feilloos te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent.

Soe Nsuki rechtenvrij fotograaf Noortje Palmers

Soe Nsuki

Soe is stand-upcomedian, tv- persoonlijkheid en scenariste! Maar zeg alsjeblieft niet ‘creatieve duizendpoot’ want die term is helemaal niet creatief.

David Galle Stand Up Comedy kleur

David Galle

Je kent David van Bevergem, de Comedy Casino Cup of De Kazakkendraaiers. In zijn liveshows brengt hij heerlijk herkenbare humor. 

HanSolo-copyright Pieter Verhaeghe kleur vierkant

Han solo

Han solo maakte de voorbije tien jaar vijf shows waarvan er drie integraal op Canvas werden uitgezonden. Zijn humor is kritisch, maar met een knipoog.

Ygor uit Poperinge met kip - Comedy- KLEUR

Ygor uit Poperinge

Filip Haeyaert is cabaretier en singer-songwriter. Momenteel trekt hij door de zalen onder zijn comedy alter ego “Ygor uit Poperinge”.

Christophe Stienlet Kleur

Christophe Stienlet

Christophe ken je als tv-figuur, acteur, improvisatiespeler, foute vriend, presentator en als stadionomroeper van de Rode Duivels & de Red Flames.

Comedian Joost Van Hyfte - Picture credits Stefaan Vandorpe KLEUR

Joost Van Hyfte

Het horecaverleden van Joost Van Hyfte is een onuitputtelijke bron van humor. Hij serveert je culinaire comedy waarbij het water je in de mond  loopt.

Erhan Demirci

Deze gastarbeiderszoon ontziet  geen enkel onderwerp. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg.

Dena Vahdani

Eén been in Brussel, één been in Vlaanderen.  Haar hart in Iran, haar ogen onder rokken. Dena Vahdani is 100.000 watt positieve energie.

roosje pertz - credits marco mertens Comedy KLEUR.jpg

Roosje Pertz

Roosje is stand-up comedian en MC. Haar observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf.

Gunter Lamoot - Tram 4- vierkant - kleur

Gunter Lamoot

Gunter Lamoot is niet meer weg te denken uit de Vlaamse comedy. In zijn stand-up shows gaat hij geen enkel taboe uit de weg. Je bent gewaarschuwd.

Koen Dewulf

Comedy, cabaret, muziek: Koen Dewulf is niet zomaar in één hokje te vangen. Als stand-up comedian is hij pittig, ad-rem en laat hij zich vooral inspireren door de keerzijde van actuele thema’s. 

Foto Warre - fotograaf rechten Mike L. Neij

Warre Verlinden

Warre is een echt podiumbeest met talent voor zang, ukulele, cabaret en stand-up comedy. Hij volgt al een tijdje les bij Thomas Smith. Met “Boter is boter” won hij de Gouden Thermometer op het 39°-festival in Breda (2020)

MUZIEK

Boek muzikale optredens van het hoogste niveau voor elke zaal en elke gelegenheid.

Wally - credits White Out Photography

Wally

Wouter Immers aka Wally,
dè partner in crime van
Tourist LeMC, nam op de
gouden plaat van ‘Horizon’
de lead vocals van het refrein voor zijn rekening, wat hij
ook zelf schreef.

Slongs_persfoto_2 © Dirk Lambrechts 2018 KLEUR

Slongs

Antwerpse rapster Slongs ken je van de zomerhit ‘Lacht Nor Mij’ en haar debuutalbum ‘Goeien Dag’. Sinds haar tweede album #GOEGAAN is haar sound een mengeling van hip hop, reggae & dancehall.

Barbie Propeller - representation by Tram 4

Barbie Propeller

Deze 4-koppige band brengt op de nineties geïnspireerde grunge rock, maar dan in een hedendaags jasje.

Wahwahsda Tram 4

Wahwahsda

De Belgische band Wahwahsda werd in 2008 opgericht door Sput en (toen nog Spiritually) Wally. Hun muziek bestaat uit een mix van Engelstalige reggae en Antwerpse rap en freestyle. In 2011 wonnen ze de Benelux Reggae Contest in Maastricht.

VARIA

Niet gevonden wat je zocht? Vertel het ons. Wij denken graag met je mee en voorzien een concept op maat.

Moderator of presentator Tram 4

Presentatoren

Voor een events of een debat hebben wij ervaren presentatoren en moderatoren in ons netwerk die instaan voor een geslaagde avond,  al dan niet vermengd met humor.

Close up magic

Close-up magic

Voor netwerkdrinks, feesten en
recepties werken wij samen met enkele professionele goochelaars van topniveau die close-up magic brengen onder de neus van uw gasten. 

Impro & typetjes

Wij hebben in ons netwerk improvisatie-acteurs en actrices die je evenement kruiden door in te spelen op de beleving van het publiek, op én naast het podium, aan de inkom of in de foyer.

een zaal te entertainen?